Nyhetsartikler om DTK

Under finner du en oversikt over artikler som er skrevet relatert til DTK
Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/017.jpg

Samtidskunst på Bekkestua

Budstikka - Februar 2014

Kunstfagskolen i Bærum viser sin første utstilling i nye lokaler i NTG-bygget på Bekkestua

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/015.jpg

Kreativitet på tvers

Budstikka - 2014

Mangfoldet blomstrer i lokalene til Det tverrfaglige kunstinstitutt på Bekkestua. Mange ulike kunstarter utøves av studentene. Det blir jevnlige utstillinger for publikum.

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/018.jpg

Kunstskole i koffert

Budstikka - 2013

Nomadetilværelse. Det Tverrfaglige Kunstinstituttet i Bærum (DTK) lever en rotløs tilværelse - i løpet av fire år vil skolen ha vært like mange steder.

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/016.jpg

Surrealistiske kunststudenter på Stabekk

Budstikka - 2013

De eksperimenterer med maleri, foto, grafikk, skulptur og tegning. Studentene ved Det tverrfaglige kunstinstitutt har utstilling i helgen.

Se hele artikkelen

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/2010-xxxxxxx-xx-xx.jpg

Kunstnere i fellesskap

2010

Asker- og bærumskunstnere flytter sammen. En drøm av et sted, sier studierektor Julio da Silva og ser utover sjøen fra Maries vei 20.

Se hele artikkelen

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/2010-xxxxx-03_februar-xx-xx.jpg

Kunst på flyttefot

2010 - 3. februar

Det tverrfaglige kunstinstitutt er på jakt etter nye lokaler og nye elever

Se hele artikkelen

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/2010-budstikka-02_september-28.jpg

I nobelt selskap

Budstikka - 2010 - 2. september

I Norge er Julio da Silva mest kjent som kunstformidler, men i hjemlandet er det kunsten hans som får oppmerksomhet. Der er han i samme klubb som nobelprisvinner og forfatter Josè Saramago.

Se hele artikkelen

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/2010-Baerumsavisen-02-26.jpg

Kunstfagskolen på Haslum åpner dørene

Bærumsavisen - 2010 - Nr. 2 - Side 26

Fra 4. til 7. februar er det åpen skole og salgsutstilling ved Det Tverrfaglige Kunstinstitutt på Haslum.

Se hele artikkelen

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/2010-baerumsavisen-11-08.jpg

Avgangselever stiller ut

Bærumsavisen - 2010 - Nr. 11 - Side 8

De ni avgangselevene ved Det Tverrfaglige Kunstinstitutt på Haslum stiller ut sine arbeider i Galleri G på Høvik.

Se hele artikkelen

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/2007-budstikka-01_februar-05.jpg

Produktiv kunstfabrikk

Budstikka - 2007 - 1. februar - side 5

Julio da Silva har utdannet flere hundre kunstnere på Haslum de siste ti årene. - Det er jeg ganske stolt av, sier han.

Se hele artikkelen

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/2007-budstikka-23_juli-17.jpg

Endelig godkjent

Budstikka - 2007 - 23. juli - side 17

Godkjent. Det Tverrfaglige Kunstinstitutt (DTK) på Haslum har fått papirer på at de gir elevene kvalitetsutdanning.

Se hele artikkelen

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/2004-budstikka-02_februar-xx.jpg

Kunst som kommuniserer

Asker og Bærumsbudstikka - 2004 - 2. februar

Studentutstilling. - Jeg har ikke angret et sekund på valget av kunstskole, sier Maria Søilen Jahr (21)

Se hele artikkelen

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/xxxx-baerumsavisen-xx-xx.jpg

Marian Heyerdahl: Underviste på Haslume

Bærumsavisen

Kunstfagskolen fikk besøk av Thor Heyerdahls datter.

Se hele artikkelen

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/xxxx-budstikka-x1-xx.jpg

Spent før publikums dom

Budstikka

Elevkunst. I morgen åpner avgangsstudentene ved kunstskolen på Haslum utstilling. En slags "Visuell eksamen" med publikum som sensorer.

Se hele artikkelen

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/xxxx-budstikka-x2-xx.jpg

Metamorfose på utstilling

Budstikka

Stiller ut. Elevene på Det Tverrfaglige Kunstinstitutt på Haslum er klar med sin elevutstilling.

Se hele artikkelen

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/xxxx-budstikka-xx3-xx3.jpg

Kunst søker rom

Budstikka

Levevei. Rom heter utstillingen til avgangselevene, og et er det de håper på - å få et rom for sin kunst hos publikum.

Se hele artikkelen

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/xxxx-budstikka-xx-36.jpg

Å se lyset

Budstikka

Spirer. Noen drømmer om å bli kunstner, andre gjør noe med det. I helgen viste kunststudenter i Bærum hvordan.

Se hele artikkelen

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/xxxx-budstikka-xx-xx.jpg

Endelig kunstner

Budstikka

52 år gammel er Mari Astrup glittenberg i ferd med å bli kunstner, endelig.

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/010.jpg

Tverrfaglig kunst fra elever

-

30 elever på Det Tverrfaglige Kunstinstitutt stiller ut bilder, objekter og fotografier i Rådhusgalleriet (Oslo Rådhus) vernissage i kveld.

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/011.jpg

Skulptur

-

Lasse Henriksen er en av de 30 studentene som fra i morgen viser seg fram på en utstilling i Rådhusgalleriet i Oslo.

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/013.jpg

Kunstnerfabrikken på Haslum

- -

Semesterutstilling. Hvis man skrangler seg fire etasjer opp, via en heis, i ett kontorbygg i Kirkeveien 71, kan man komme til å bli overrasket.

Avisartikkel: /images/artikler/medium_resolution/artikkel/014.jpg

Med kjærlighet i kunst-oppskriften

-

Lurer du på hvordan kunst blir til? Ett er i hvert fall sikkert, det må kjærlighet i oppskriften. I helgen har du sjansen å se hvordan, kunststudentene på Haslum viser veien fra idè til ferdige kunstverk.